Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BlaZe

    BlaZe Well-Known Member Respected

    Oct 18, 2009
    3,963
    Hello,

    From past few days I am facing a lot of 502 Errors while accessing WJunction.

    It does not happen on the forum index/homepage but only when I try to view any thread.

    I get the following error:

    [​IMG]
     
  2. SavkeUltras

    SavkeUltras Well-Known Member

    Aug 9, 2012
    1,779
    /offtopic i have problem with tapatalk on WJ cant post, send msgs etc..

    Sorry Blaze for posting this in your thread.
     
    Last edited: Sep 8, 2017
  3. M

    M Administrator Staff Member

    Jun 23, 2007
    6,358
    Hello @BlaZe; could you check if the errors occur from now on. @SavkeUltras; we will look into it.

    Thanks.
     
    Last edited by a moderator: Nov 6, 2017
  4. BlaZe

    BlaZe Well-Known Member Respected

    Oct 18, 2009
    3,963
    @M,

    Still occurring. I was unable to view this thread. I cleared my cache and then I could view it now.

    EDIT:

    I think this has been fixed now since I haven't got any errors from few hours

    But theres a new problem now. I tried to edit one of my threads and it gave empty content, the content of the thread simply vanished. Luckily I did not click on "Save Changes"

    EDIT 1:

    No the problem of cloudflare is still there though it has reduced :(
     
    Last edited: Sep 8, 2017
  5. M

    M Administrator Staff Member

    Jun 23, 2007
    6,358
    We resolved the CF issue when it was raised, if it is still occurring please let us know.

    As for your issue on editing a thread, we will look into this.

    We're currently working on something major hence why these issues are taking longer to resolve than expected.
     
  6. BlaZe

    BlaZe Well-Known Member Respected

    Oct 18, 2009
    3,963
    Yes, its still occurring. I could view this thread after a month :(
     
  7. Hyperz

    Hyperz Well-Known Member Respected

    Feb 8, 2009
    2,261
    I am now getting 502 errors as well as of today. I need to delete all WJ cookies every time it happens to fix it.
     
  8. Hyperz

    Hyperz Well-Known Member Respected

    Feb 8, 2009
    2,261
    Grr no edit button.

    Forgot to mention that in my case they are not cloudflare errors but the standard nginx 502 Bad Gateway page.
     
  9. Dominic

    Dominic Well-Known Member Respected

    Feb 13, 2008
    72
    @Hyperz, in regards to the edit post issue - can you take a screen shot of your entire post for me? Very odd that you can't edit the post, this will allow me to look into the matter.
     
  10. Hyperz

    Hyperz Well-Known Member Respected

    Feb 8, 2009
    2,261
    [​IMG]

    Edit: works now :)
     
    Last edited: Nov 7, 2017
  11. Dominic

    Dominic Well-Known Member Respected

    Feb 13, 2008
    72
    @Hyperz

    Please let me know if it's fixed now. It was a permission issue for the usergroup.
     
  12. Hyperz

    Hyperz Well-Known Member Respected

    Feb 8, 2009
    2,261
    Yup that did the trick, thanks.
     
  13. RT

    RT Well-Known Member

    May 17, 2009
    5,308
    I got that error today as well, I thought the site was down for everyone, or was it just me?
     
  14. M

    M Administrator Staff Member

    Jun 23, 2007
    6,358
    @Hyperz @RT @BlaZe - The issue should be resolved now. Let us know if you encounter them again.

    Thanks!
     
    Last edited: Nov 8, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page