Thread Status:
Not open for further replies.
  1. champ of champs

    champ of champs Well-Known Member

    Aug 31, 2009
    3,113
    Hi Guys,

    I m getting Error in My Main Site

    Forbidden

    You don't have permission to access /index.php on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    This Error Giving me Sometime & Sometime Site open Fine

    This Error i got Since I changed my host to new Hosting Site.
    My site : www.latestpirate.com

    Screencap : http://i34.tinypic.com/9uyf6a.jpg


    How to fix it???
     
  2. The Coon

    The Coon Well-Known Member

    Oct 27, 2009
    2,188
    Works fine here, maybe your dns hasn't updated yet?
     
  3. MagicTallGuy

    MagicTallGuy Banned Banned

    Nov 11, 2009
    175
    who is your host ?
     
  4. lig}{tning

    lig}{tning Well-Known Member

    May 18, 2009
    2,172
    works fine for me
     
  5. champ of champs

    champ of champs Well-Known Member

    Aug 31, 2009
    3,113
    Dns updated for me also.
    This Error I m facing since last night.
    It doesnot come always.
    sometime everything got fine.
    My other sites are working fine.
    Only This site got Forbidden 403 Error.
    U can see in the screenshot
     
  6. champ of champs

    champ of champs Well-Known Member

    Aug 31, 2009
    3,113
  7. The Coon

    The Coon Well-Known Member

    Oct 27, 2009
    2,188
    I refreshed quite a couple of times still works.
    60 user(s) active in the past 15 minutes [​IMG] 54 guests, 6 members, 0 anonymous members
    You sure yours updated? Maybe your isp is screwing you :p
     
  8. MagicTallGuy

    MagicTallGuy Banned Banned

    Nov 11, 2009
    175
    I dont know whats wrong but i can tell you that my IPB forum has been doing the same from time to time
     
  9. champ of champs

    champ of champs Well-Known Member

    Aug 31, 2009
    3,113
    It Work For me Also.
    but suddenly Forbidden Error Page Come Automatically :(
     
  10. champ of champs

    champ of champs Well-Known Member

    Aug 31, 2009
    3,113
    I Talked to Host
    They said its for Security.
    if it turn off so might be u get DDOS Attack..
     
  11. Mac

    Mac Well-Known Member

    Apr 15, 2009
    1,837
    lol? :))
     
  12. Prince

    Prince Well-Known Member

    Jan 8, 2008
    225
    Lol , If it is DNS problem the page will not load at all.

    Well it is not security but usually this message shows up when you CHmod folder with 700.

    I guess they did that in the folder assigned to your domain name.

    It loads fine now here.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page