Premium Plus VidGuard.to - Profitable & Unlimited Storage | Keep Original & Multi Resolution

VidGuard

Active Member
Corporate Membership
211
2023
100
3,770
Hello everyone!

We're excited to introduce our video hosting platform vidguard.to here at wjunction.

Key features:
- Unlimited Storage
- No Video Expiration
- Security
- Max File Size: 15GB
- Custom Domain
- Multi Quality
- Profitable Affiliate Program (0% Earning: Only 1 popad)
- Anti-Bot Embedcode
- Anti-Clone
- Anti-AdBlocker
- Legal adult/porn content is allowed

Earn Money:
- Views & Downloads are both counted, up to 2 user/IP within 24 hours.
- Video must be longer than 1 minute
- When ads are blocked, views & download are not counted
- No reward for automatic/bot download, attempting to bypass or do such thing that is unethical will result in immediate ban.
- Read More: Affiliate Program (vidguard.to/affiliate)

You can register here: (vidguard.to/register)
If you have any suggestions, please do not hesitate to post your suggestion here.
 
Last edited:
862 comments
I have the same problem. My viewers told me that the video quality is very low. I tested it myself and it shows lowest quality only, no option for better quality.
Created ticket. And problem solved. now when play the videos there's option about quality too. A few days ago the quality is low and no quality option. Maybe I made mistake in video setting option or something, idk. But now video is very good
 
Created ticket. And problem solved. now when play the videos there's option about quality too. A few days ago the quality is low and no quality option. Maybe I made mistake in video setting option or something, idk. But now video is very good
No. no fixed. it's still going on. you just need to check all the videos, because not all videos have this error.
 
any fix for this? :)
Response: 331 User name ok, password required
Command: PASS ***********************************
Response: 550 Checking password error
Error: Critical error: Could not connect to server
 
Upload via fileuploader not working most of the time I get error on upload.
2024-06-01 13:44:26 UP: GetUrl (HTTPProtocolException:HTTP/1.1 400 Bad Request) (vidguard.to[APi])

I have opened a ticket yd but no answer.
 
Back
Top