.. no
lux is far from safe. trust me![]()
If your site is not Katz, you will be fine..
.. no
lux is far from safe. trust me![]()
Also, i've been arrested before for hosting warez files.Illegale websites offline gehaald in Luxemburg
Een groot aantal illegale websites die massaal films, games en muziek aanboden, zijn verwijderd van de servers van de Luxemburgse provider Root eSolutions. Vorig jaar dienden wij klacht in bij de Computer Crime Unit in Luxemburg en bij de onderzoeksrechter om een aantal illegale websites te laten verwijderen. Wij hadden een lijst van meer dan 40 streaming-, linking en torrentsites zoals torrent.to, your-load.com, extremetor.org en vele andere. In de week van 18 mei brachten de agenten van de coputer crime unit een bezoek aan de internetleverancier Root eSolutions en verzochten deze om alle illegale websites van onze lijst en tevens elke illegale website, te verwijderen van hun netwerk. De agenten namen documenten en identificatiegegevens van de eigenaars van de websites in beslag. Het onderzoek loopt nog en alle verdere details worden nog niet vrijgegeven.
So it doesnt look like spam, theres alot of halfassed hosts here that just resell from each other lol, also thread is about hong kong hosts but if anyone wishes to check sweden try this host servainet.com , they have their own servers.So J4ck, why not give your host name with it?